Cloud 28+ richt zich op hybride transformatie in Europa

HP
Redactie WINMAG Pro

Ondanks de vele cloudservices in Europa, is het vinden van de juiste service nog een helse klus. Cloud 28+ brengt daar verandering in.

Wat is Cloud 28+?

Geaccelereerd door Hewlett Packard Enterprise en omarmt door een groot deel van de markt van leveranciers en providers, probeert Cloud 28+ de Europese cloud inzichtelijk en bruikbaar te maken voor de zakelijke markt. Dit door een platform te bieden waar leveranciers en providers elkaar kunnen vinden in het bedienen van hun klanten.

Want wat is het probleem? Traditioneel is Europa een versplinterde markt waar compliancy per regio en bedrijf verschilt. Dit zorgt voor een nodeloos ingewikkeld proces wanneer er zakelijke services afgenomen moeten worden. Cloud 28+ biedt als open framework de mogelijkheid voor bedrijven de juiste applicaties af te nemen die zij nodig hebben en vergemakkelijkt en automatiseert de implementatie hiervan.

Uiteindelijk heeft Cloud 28+ één doel: de transformatie naar een hybride IT-omgeving in de zakelijke markt te versnellen. Een nobel doel, zeker omdat met het platform niet direct geld gemoeid is.

Nieuw in Cloud 28+

Het platform zit niet stil en groeit in een hoog tempo. Zo biedt het platform nu ondersteuning voor HPE Helion OpenStack, Microsoft Azure, VMware, Ormuco en nieuw: Docker, waarmee Dockerizes Apps afgenomen en geïmplementeerd kunnen worden via een gloednieuw App Center. Hierbij is aan veiligheid en compatibiliteit gedacht, want via het App Onboarding Center worden deze apps eerst getest op geschiktheid via een container. Ook zijn er nieuwe zoek- en filtermogelijkheden geïmplementeerd waarbij het mogelijk is te zoeken op de nieuwste trends, per verticale industrie, op sleutelwoorden, talen en Service Level Agreements. Dit zorgt ervoor dat er sneller en eenvoudiger services gevonden worden die passen bij hun zakelijke behoeften. Verder introduceert Cloud 28+ een publicatieplatform die partners in staat stelt services te uploaden en te promoten.

Beschikbaarheid

De Cloud28+ Service Hub, App Onboarding Center en user interface updates, inclusief de verbeterde Service Center zoekmogelijkheden, zijn vanaf 7 juni aanstaande beschikbaar. Het Cloud28+ App Center en de implementatiefunctie zijn ook vanaf 7 juni in bèta-modus beschikbaar, de volledige release staat later deze zomer gepland.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie