Buffalo Technology introduceert TeraStation Pro

Redactie WINMAG Pro
Buffalo Technology introduceert met de TeraStation Pro-productlijn een reeks van professionele nas-oplossingen voor het mkb. De TeraStation Pro is beschikbaar in vijf verschillende uitvoeringen. Naast een rack 1 U-model biedt Buffalo vier varianten met twee, vier, zes of acht sata-schijven.

Buffalo Technology richt zich met deze storage-oplossingen op zowel het mkb als ondernemingen met maximaal tweehonderd medewerkers. De nieuwe productlijn beschikt over een Intel Atom D510 1,66 Ghz dualcore-processor en 2 GB  intern geheugen. Deze combinatie moet zorgen voor een snelle overdracht van gegevens. De dataoverdrachtsnelheid kan volgens de fabrikant oplopen tot 100 MB per seconde.

Buffalo Technology garandeert een consistent en homogeen systeem. Daarom levert de fabrikant zijn nas-oplossingen altijd met geïnstalleerde harde schijven die vooraf zijn getest en volledig onder de garantie vallen.

De nieuwe nas-lijn biedt ondersteuining aan tal van raid-varianten. Dit vooral voor het geval dat een of meerdere harde schijven het laten afweten. Afhankelijk van het aantal harde schijven kun je kiezen uit standaard, 0, 1, 5, 6, 10, 50, 51 of 61. De modellen met vier schijven ondersteunen ook raid 6.

Buffalo levert verder het volledige softwarepakket NovaBACKUP met tien licenties voor databescherming. Daarnaast heb je toegang tot de nas via een WebAcces-applicatie voor iPhone, iPad of Android-apparaat. Voor de beveiliging beschikt de app over een 128 bits aes-encryptiemodule.

De Buffalo TeraStation Pro’s zijn per direct verkrijgbaar voor bedragen van 419 euro excl. btw (TerraStation Pro Duo 2 TB) tot 2349 euro excl. btw (TerraStation 8 Bay 16 TB).

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie