Brother onthult opvallend stille printer

Redactie WINMAG Pro
Fabrikant Brother komt met een kleurenprinter die aangenaam stil is.

Brother laat in een officeel bericht al weten hoe stil, stil is.

Zo stil is de stille printer van Brother

'Stille printer' is een relatief begrip, maar de fabrikant maakt een helder vergelijk waardoor iedereen snapt hoe stil de nieuwe De L3000-serie is. Om verstoring op kantoor te minimaliseren, werken alle modellen met een laag geluidsniveau van minder dan 47 dB. Dat is minder dan een standaard gesprek op kantoor. Hierdoor passen ze naadloos in een kantooromgeving of kantoor aan huis. Ondanks de lage ruis, is de reeks snel, met modellen die tot 24 pagina's per minuut kunnen afdrukken.

Tonercartridges stille printer

De serie is ontworpen om kantoren soepel te laten werken. Gebruikers kunnen kiezen voor tonercartridges van hoge capaciteit die 3.000 zwarte en 2.300 CMY-pagina's printen voor een maximale productiviteit en kostenbesparing.

Alle modellen beschikken over een grote papierlade van 250 vel, wat minder werk voor de gebruiker betekent. Een automatische documentinvoer voor 50 vel (ADF) op alle MFC-modellen en de DCP-L3550CDW maakt de apparaten gebruiksvriendelijker. Automatisch dubbelzijdig afdrukken op de meeste modellen vermindert het papierverbruik.

Bovendien is iedere printer in deze serie niet aleen een stille printer, hij is ook snel in zijn verbinding door een technologie die NFC heet.

Snel afdrukken naar mobiel via NFC

Near Field Communication (NFC)-connectiviteit op de MFC-L3770CDW en HL-L3270CDW-modellen vergemakkelijkt een snelle verbinding voor mobiel afdrukken. De apparaten kunnen eenvoudig worden ingesteld om vanaf een desktop op kantoor te functioneren. Door het 9,3 cm kleurentouchscreen op sommige modellen, is de bediening van de printer nog sneller en overzichtelijker voor de gebruiker.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie