Axis Communications lanceert AXIS Audio Manager Center

Redactie WINMAG Pro

Axis Communications, technologie marktleider in netwerkvideo, lanceert AXIS Audio Manager Center: een nieuwe hybride cloudservice waarmee klanten audiosystemen op afstand kunnen beheren, zoals achtergrondmuziek in winkels voor een betere klantervaring of automatische omroepen op treinstations. De dienst is een uitbreiding op de bestaande AXIS Audio Manager Edge audiobeheersoftware. Gebruikers kunnen nu audiosystemen- en content op meerdere locaties instellen, bekijken en onderhouden vanaf een centraal dashboard. 

AXIS Audio Manager Center: Eenvoudig plannen en beheren van aankondigingen en achtergrondmuziek in verschillende tijdzones en locaties

AXIS Audio Manager Center maakt het plannen en beheren van aankondigingen, achtergrondmuziek en commercials eenvoudig. Dankzij de ‘scheduler’-functie kan dit allemaal in verschillende tijdzones en locaties zonder downtime. Indien nodig kunnen er ook tijdelijk of permanent extra rechten worden toegekend aan individuele locaties of personen om flexibel te kunnen reageren op veranderende situaties. De hybride oplossing bevat zowel een cloudgebaseerde als een lokale component voor maximale bruikbaarheid en stabiliteit. 

Deze oplossing biedt de mogelijkheid om duizenden locaties centraal te beheren, verlaagt de workload en daarmee de totale kosten van het systeem. Bovendien elimineert het een reeks foutmeldingen die vaak ontstaat bij het afstemmen van verschillende locaties. Tegelijkertijd maakt beveiligde toegang op afstand een systeembrede, gecentraliseerde controle van de status van het systeem mogelijk. Dit maakt onderhoud en updates makkelijker en worden fouten efficiënter vastgesteld en verholpen.

Consistent op verschillende locaties

“Aankondigingen, achtergrondmuziek en commercials zijn een essentieel onderdeel bij veel bedrijven als het gaat om (winkel)beleving of -ervaring. Tegelijkertijd is het beheren van audiosystemen vaak erg complex, vooral als het op verschillende locaties consistent moet zijn”, aldus Edwin Beerentemfel, Manager Sales Benelux bij Axis Communications. “Met AXIS Audio Manager Center bieden we organisaties een flexibele, cloudgebaseerde oplossing voor het centraal beheren van hun audiosystemen, ongeacht de locatie en tijdzone. Het creëert een naadloze audio- en beheerervaring voor gebruikers.”

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie