Award - Barco Clickshare

Redactie WINMAG Pro
Een belangrijk onderdeel van een hybride werkomgeving zijn meetings tussen thuis- én kantoorwerkers; zogenoemde hybride vergaderingen. Hierbij is het cruciaal dat de video en audio van deze meetings van hoge kwaliteit zijn. Een draadloze connectie van goede kwaliteit met camera’s, microfoons en andere apparatuur voor het streamen van audiovisuele content in de vergaderzaal mag dus niet ontbreken.

Dat brengt ons op Barco’s ClickShare Conference. Deze oplossing combineert een draadloze technologie voor betere samenwerking en content sharing met de mogelijkheid om vanuit een vergaderruimte wereldwijd collega’s te verbinden via videoplatformen als Microsoft Teams, Zoom of WebEx.

Als je connect via de ClickShare Button of gebruikmaakt van de ClickShare Desktop App, ben je direct draadloos verbonden met alle randapparatuur in een vergaderruimte zoals de speakers, soundbar, microfoon of meeting room display.

De oplossing laat zich het beste omschrijven als een soort tolk tussen de diverse merken en systemen die je in een vergaderzaal vindt. De compacte hardware slaat draadloos een brug tussen je laptop en de bestaande AV-apparatuur in een vergaderruimte, waardoor iedere medewerker een meeting kan hosten via haar of zijn eigen laptop. Hierdoor vervalt de behoefte aan dure, exclusieve of vaste conferentiesystemen. Vertrouwde software (Microsoft Teams, WebEx, Skype, Zoom, enz.) werkt naadloos met ClickShare Conference en levert daarbij niet in op de collectieve productiviteit.

Barco maakt het mogelijk om een eigen vergaderruimte mee te nemen en met je eigen laptop optimaal gebruik te maken van de AV-apparatuur in iedere vergaderzaal. ‘Bring Your Own Meeting’ belooft de wereld te veroveren.

In het kort

+ Goede kwaliteit video en audio

+ Connectiviteit met bestaande infrastructuur

+ Werkt met vertrouwde conferencing software

Info barco.com/nl/clickshare

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie