Avaya en International Avaya User Group lanceren CX Force Awards 2024

Redactie WINMAG Pro

Vorige week maandag lanceerde Avaya, een wereldwijde leider in oplossingen voor customer experience (CX), de eerste editie van de CX Force 2024 Awards. Deze awards zetten innovators, strategen en pioniers die de wereld van customer experience transformeren en revolutioneren in het zonnetje. De eerste editie van Avaya’s CX Force Awards vindt plaats in samenwerking met de International Avaya User Group (IAUG). Zij brengen Avaya-gebruikers samen om innovatieve ideeën te delen. De groep wordt mede gesponsord door Constellation Research, een onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van technologie in Silicon Valley.

De awards erkennen de innovatieve inspanningen en prestaties van leiders in CX-excellentie. De awards met bijbehorende prijsuitreiking belichten professionals en organisaties die kwalitatieve customer experience bieden.  

De categorieën zijn samengesteld om de diverse aspecten van innovatie in customer experience te benadrukken:  

  • CX voor onderwijs: het verbeteren van leertrajecten. Deze categorie erkent professionals die innovatie binnen het onderwijs stimuleren, obstakels tackelen en zo een vlotte leerervaring bieden. Zij maken leren toegankelijker, boeiender en impactvoller voor leerlingen wereldwijd. 
  • CX voor werknemers: de toekomst van werk vormgeven. Deze categorie is bedoeld voor professionals die de werknemerservaring verbeteren door de samenwerking en betrokkenheid op de werkplek te herdefiniëren met behulp van technologie. Ook veranderen ze het concept van werk in het digitale tijdperk. 
  • CX voor de gezondheidszorg: innovatieve patiëntgerichte zorg. Deze categorie erkent leiders die de patiënt continu centraal stellen. Ze verbeteren patiëntenzorg door technologie in te zetten voor het optimaliseren van zorgtrajecten. Dit maakt de zorg responsiever en persoonlijker.   
  • CX voor een betere gemeenschap: een impactvolle sociale verandering creëren. Leiders in deze categorie genereren positieve maatschappelijke verandering met CX-technologieën. Of het nu gaat om non-profitinitiatieven of doelgerichte bedrijfsstrategieën, zij gebruiken hun vaardigheden om gemeenschappen te verbeteren en tonen de positieve kracht van CX. 
  • CX voor groei: bedrijfssucces stimuleren. Deze categorie prijst professionals die de customer experience inzetten voor het optimaliseren van bedrijfsgroei. Met strategieën die de klant centraal stellen, groeien deze bedrijven en introduceren zij nieuwe standaarden van klanttevredenheid en loyaliteit. 
  • CX voor transformatie: veranderingen met experience als kern. In deze categorie loont Avaya bedrijven met een “experience-first” mentaliteit, geïntegreerd met behulp van Avaya’s platforms. Deze inspanningen transformeren de manier waarop organisaties omgaan met zowel klanten als werknemers, wat de niveaus van betrokkenheid en leiderschap in hun respectieve vakgebieden doet toenemen. 
  • Opkomende CX Superstar: de toekomstige leiders. Deze categorie werpt licht op opkomende talenten die vroeg in hun carrière belangrijke stappen zetten en veelbelovend blijken in het bevorderen van CX-innovatie.  

Elke inzending wordt beoordeeld op basis van verschillende criteria, waaronder de carrièreprestaties van de genomineerde, toegepaste, innovatieve CX-strategieën, meetbare impact van hun werk, uitdagingen die ze hebben overwonnen en de rol van Avaya’s oplossingen en technologie in deze prestaties. We zoeken genomineerden die uitblinken in innovatie, creativiteit en leiderschap binnen het domein van customer experience, met name professionals vertrouwd met het gebruiken van Avaya-oplossingen. 

“Customer experience is cruciaal voor groei, differentiatie en succes voor toonaangevende merken in de experience economy. Daarom zijn we bij Avaya verheugd om de succesverhalen en inzet van professionals in de schijnwerpers te zetten,” zegt Marylou Maco, Chief Revenue en Customer Experience Officer, Avaya. “Dit awardsprogramma eert het uitzonderlijke werk van CX-professionals die de sector herdefiniëren en de weg banen naar een nieuw tijdperk van next level customer experience-oplossingen en -mogelijkheden.” 

Constellation Research is een onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van technologie dat bedrijven strategisch begeleidt bij het en toepassen en vroegtijdig transformeren van exponentiële technologieën. Ray Wang, CEO van Constellation Research, zegt: “De huidige customer experience-economie wordt gedreven door een innovatieve professionele beroepsbevolking die zich voortdurend richt op het benutten van AI-technologieën voor het leveren van een competitief voordeel. Avaya’s langdurige leiderschap in contactcenteroplossingen bevordert de customer experience voor hun klanten. Wij zijn verheugd om met Avaya het belangrijke werk van de volgende generatie van customer experience-professionals te erkennen.” 

De jurybestaat uit Liz Miller, Vice President en Principal Analyst bij Constellation Research; Josh Mueller, SVP, Chief Marketing Officer en General Manager of Hardware bij Avaya; Lori Wodrich, President bij International Avaya User Group; en Katie Linendoll, Technology Expert en Emmy Award-winnende TV-persoonlijkheid. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking in Denver tijdens Avaya’s jaarlijkse ENGAGE-conferentie op 15 mei 2024. 

Het nominatieformulier is open voor inzendingen van 18 maart 2024 tot 15 april 2024 en is wereldwijd beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over de awards en inzendingen.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie