Avaya benadrukt technologische trends die de kloof dichten voor universiteiten

Redactie WINMAG Pro

Avaya, leider in oplossingen om communicatie en samenwerking te verbeteren en te vereenvoudigen, benadrukt technologische trends die de kloof voor universiteiten overbruggen in het huidige sociale en economische klimaat, met een close-up van de Verenigde Staten. De informatie is afkomstig van EDUCAUSE, een non-profitorganisatie en gemeenschap van hogeronderwijsprofessionals en branchegenoten van meer dan 100.000 leden - die samenwerkt voor het hoger onderwijs. De inzichten gedeeld in het onlangs uitgebrachte 2023 EDUCAUSE Horizon Report®: Holistic Student Experience Edition tonen aan dat universiteiten holistische programmering en nieuwe leermogelijkheden kunnen bieden aan studenten, in een wereld met steeds meer AI en technologie.

Julie Johnston, Executive Education Vertical Director bij Avaya, heeft meer dan 20 jaar ervaring in kleuteronderwijs en hoger onderwijs en maakte deel uit van het wereldwijde panel van 59 deskundigen op het gebied van hoger onderwijs die hun inzichten deelden en zo de bevindingen in het rapport vormgaven. De categorieën omvatten sociale, economische, ecologische en politieke trends, evenals bewijzen voor die trends.   

De bevindingen in het rapport wijst op een toename van mentale gezondheidsproblemen onder studenten, met ongekend hoge percentages stress, depressie en angst. Andere sociale trends zijn onder meer het afnemende aantal inschrijvingen aan universiteiten, en een toenemende interesse in online en hybride leren. En in dit economisch klimaat stijgen de zorgen over de kosten van het hoger onderwijs, omdat universiteiten geconfronteerd worden met bezuinigingen terwijl er meer betaalbare postsecundaire opties beschikbaar zijn.   

Hoe kunnen we technologie in dienst stellen van het onderwijs? 

"Universiteiten hebben de kans om proactief te zijn met de uitdagingen en verschuivende prioriteiten waarmee ze geconfronteerd worden," zegt Johnston. "Degenen die niet alleen proactief reageren, maar ook strategieën creëren die zich vanuit een holistisch perspectief op studenten richten, zijn klaar om een meer ondersteunende en effectieve leeromgeving te ontwikkelen." Johnston voegt hieraan toe: "Avaya is een partner in het hoger onderwijs die universiteiten ondersteunt met transformationele communicatieoplossingen om nu en tot ver in de toekomst aan hun behoeften te voldoen."   

Volgens Johnston zijn dit enkele van de belangrijkste technologische praktijken en trends die kunnen dienen als successtrategieën voor studenten: 

Creëer een next-generation universitaire ondersteuningsstructuur voor een verbeterde studentenervaring.

Een robuust IT-ondersteuningscentrum en andere diensten voor studenten kunnen ervoor zorgen dat de universiteit uitstekende begeleiding biedt bij geestelijke gezondheidsproblemen - zodat ze uitblinken en afstuderen. Zodra een digitaal leermiddel wordt ingezet op universiteiten, kunnen docenten en studenten efficiënt door de tools navigeren met het Avaya Experience Platform dat ondersteuning biedt via e-mail, messaging, sociale media, en spraakkanalen met verbeterde AI-noise cancellation.  Agenten en supervisors profiteren van één interface dat kan worden aangepast aan hun behoeften. AI-technologieën zoals realtime AI-agentassistentie, generatieve AI (GenAI)-gebaseerde bots en geavanceerde AI-analyse helpen de universiteit te werken.  

Maak gebruik van GenAI voor persoonlijke werving, en behoud en succes van studenten.   

Een van de grootste voordelen van GenAI is het vermogen om enorme hoeveelheden content te verwerken om inzichten en antwoorden te genereren in een groot aantal formats. GenAI heeft de kracht om studenten en docenten uit te rusten met tools en middelen om uit te blinken in de ontwikkelende onderwijsomgeving. Zoals aangegeven in het Horizon-rapport, tasten problemen met de geestelijke gezondheid het vermogen van studenten aan om een succesvolle universitaire carrière te doorlopen als gevolg van verhoogde stressniveaus. Door een AI-ondersteunende tutor aan alle studenten aan te bieden, krijgt deze groep studenten het gevoel dat hun universiteit om hen geeft en hen in staat stelt om te slagen.  

Een GenAI virtuele tutor zoals Pria™, van Avaya Select Product Partner Praxis AI, is een AI-ondersteunde virtuele mentor die studenten, docenten en onderzoekers helpt met hun digitale opleiding. Universiteiten kunnen hun netwerk van docenten en medewerkers die studenten dagelijks steun bieden, aanvullen met een tool zoals Pria, die gebruik maakt van AI en menselijke intelligentie. 

Creëer proactief een veilige omgeving met innovatieve technologieën: ga verder dan de basisvoorzieningen om de geestelijke gezondheid van studenten te bevorderen. 

Universiteiten kunnen de traditionele strategieën ter ondersteuning van de geestelijke gezondheidszorg aanvullen met andere benaderingen die stress, depressie en angst onder studenten kunnen verlichten of verminderen.   

Het implementeren van een veilig universiteitsinitiatief en het communiceren van deze strategieën naar ouders en studenten voordat er een crisis uitbreekt, kan de veiligheid vergroten. Door universiteitsfaculteit, dispatchers, en eerstehulpverleners in realtime met elkaar te verbinden en technologie op een afstand te bedienen, kunnen technologieën zoals 911 Secure ™ de kans op het redden van levens vergroten. En dit mede dankzij technieken als geofencing, digital mapping en het op afstand bedienen van camera's en deursloten.   

Ontdek hoe Avaya het hoger onderwijs transformeert met moderne communicatieoplossingen om te voldoen aan de technologiebehoeften van de hedendaagse studenten, docenten en beheerders.

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie