Automation Anywhere verdient 2024 Great Place To Work Certification™

Redactie WINMAG Pro

Automation Anywhere, een leider in AI-gestuurde automatisering, heeft aangekondigd dat het voor het derde jaar op rij is erkend als een Certified™ Great Place to Work®.

De prestigieuze prijs is volledig gebaseerd op wat huidige werknemers anoniem zeggen over hun ervaring met werken bij Automation Anywhere. Dit jaar gaf 84 procent van de werknemers aan dat het een Great Place To Work is - 27 punten hoger dan het gemiddelde Amerikaanse bedrijf.

Great Place To Work is de wereldwijde autoriteit op het gebied van werkcultuur, werknemerservaring en leiderschapsgedrag waarvan is bewezen dat het leidt tot toonaangevende omzet, behoud van medewerkers en meer innovatie.

"Het is onze missie om een omgeving te bevorderen waarin alle medewerkers in staat worden gesteld om te innoveren en elke dag op het hoogste niveau bij te dragen, en wij zijn zeer verheugd over deze erkenning voor onze werkcultuur," aldus Nancy Hauge, Chief People Experience Officer bij Automation Anywhere. "Een belangrijke drijfveer voor onze succesvolle cultuur is de implementatie van onze eigen technologie - AI-gedreven automatisering - om onze mensen in staat te stellen hun passies na te streven en zich te richten op het meest zinvolle en invloedrijke werk."

"Great Place To Work-certificering is een felbegeerde prestatie die een consistente en doelbewuste toewijding aan de algehele medewerkerservaring vereist," aldus Sarah Lewis-Kulin, Vice President Global Recognition bij Great Place To Work. Zij benadrukt dat certificering de enige officiële erkenning is die wordt verdiend op basis van real-time feedback van medewerkers over de cultuur van hun organisatie. "Door met succes deze erkenning te verdienen, is het duidelijk dat Automation Anywhere zich onderscheidt als een van de topbedrijven om voor te werken en een geweldige werkomgeving voor haar medewerkers biedt."

Volgens onderzoek van Great Place To Work hebben werkzoekenden 4,5 keer meer kans om een geweldige baas te vinden bij een gecertificeerde Great Workplace. Daarnaast is het 93 procent waarschijnlijker dat werknemers bij een gecertificeerde werkplek met plezier naar hun werk komen en hebben zij twee keer zoveel kans om eerlijk betaald te worden, een eerlijk deel van de winst van het bedrijf te verdienen en een eerlijke kans op promotie te krijgen.

Ga voor meer informatie over Automation Anywhere als Great Place to Work naar: https://www.greatplacetowork.com/certified-company/7010141?_fsi=ona5BvqZ

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie