Arctic Wolf breidt wereldwijde partnernetwerk uit en verbetert aanbod van channelprogramma’s

Redactie WINMAG Pro

De wereldwijde partner community van Arctic Wolf, verspreid over channel, allianties en verzekeringsbrokers en -maatschappijen, is sterk gegroeid. Om deze groei verder te stimuleren verbetert Arctic Wolf zijn partnerprogramma. Dit nieuws volgt op een jaar van snelle uitbreiding en veel nieuwe partners.

Als een van de weinige bedrijven in de sector met een volledig partner-first aanpak, blijft Arctic Wolf investeren in zijn groeiende ecosysteem in zowel gevestigde als opkomende markten. Met deze investering wil Arctic Wolf zijn internationale groei voortzetten in belangrijke regio’s, waaronder de Benelux, het VK, DACH, Nordics, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland.

Belangrijke resultaten over de afgelopen 12 maanden zijn:

  • 29% toename van channelpartners wereldwijd
  • 78% toename in EMEA channelpartners
  • 156% toename in ANZ channelpartners
  • 350% toename in verzekeringsbrokerpartners
  • 50+ verzekeringsmaatschappijen ondersteund met incident response vanaf 2024
  • 200+ technologie-integraties ondersteund door alliantie- en technologiepartners vanaf 2024

Arctic Wolf verbetert zijn partnerprogramma met geavanceerde programma’s voor in aanmerking komende partners. Via zijn 100% partnergebaseerde go-to-market strategie blijft Arctic Wolf investeren in zijn channel- en MSP-partners om security operations op schaal te bieden aan organisaties van bijna elke grootte.

De belangrijkste verbeteringen aan het programma zijn:

  • Nieuw kortingsprogramma voor channelpartners die daarvoor in aanmerking komen, met extra groeiprikkels, zodat partners kunnen blijven investeren in hun bedrijf.
  • Uitbreiding van Managed Security Awareness Plus partnervoordelen voor partners die daarvoor in aanmerking komen, met content over compliance access en rapportage over e-maildreigingsniveaus.
  • Uitbreiding van de Incident Response (IR) specialisatie voor partners die daarvoor in aanmerking komen, inclusief een gratis IR JumpStart Retainer, een IR playbook en voorkeursprofielen.

De uitbreidingen van het partnerprogramma zijn aangekondigd tijdens Partner Jam, het event van Arctic Wolf voor zijn wereldwijde channel-, alliantie- en verzekeringspartners. Arctic Wolf heeft ook de winnaars bekend gemaakt van de Partner of the Year 2024 Awards. Dit is een erkenning voor partners die een cruciale rol hebben gespeeld bij het ondersteunen van de missie van Arctic Wolf.

“Ons partnerprogramma en onze ‘partner first’ strategie zijn essentieel voor onze missie om een einde te maken aan cyberrisico’s door securityactiviteiten op schaal te leveren aan bedrijven van bijna elke grootte”, zegt Will Briggs, senior vice president Global Channels, Arctic Wolf. “We blijven ons partnerecosysteem over de hele wereld uitbreiden en zijn verheugd over de verbeterde programma-elementen. Daarnaast willen we onze partners nieuwe mogelijkheden bieden om hun eigen securityresultaten te verbeteren en klanten over de hele wereld meer zakelijke veerkracht te bieden.”

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie