Amazon lanceert Blinks eerste Video Doorbell, de kracht van Blink-camera’s naar de voordeur

Redactie WINMAG Pro
Amazon lanceert vandaag de nieuwe Blink Video Doorbell – de allereerste deurbel van Blink. Vanaf €59,99 kan je de deurbel met bedrading of draadloos installeren, met de mogelijkheid voor een batterijduur van twee jaar, 1080p HD-video overdag en 's nachts, tweeweg-audio, deurbelmeldingen via de Blink-app en de mogelijkheid om met bedrading het huidige deurbelgeluid te laten weerklinken.

"De nieuwe Blink Video Doorbell biedt gebruiksvriendelijke en betrouwbare beveiliging bij je voordeur. Dit is de perfecte eerste stap voor klanten die op zoek zijn naar het uitbouwen van een smart home-beveiligingssysteem", zegt Eric Saarnio, Vice President, Amazon Devices International. "De Blink Video Doorbell is ontworpen voor elk huis - hij zit boordevol handige beveiligingsfuncties, zoals aangepaste bewegingsdetectiezones om de plekjes die voor jou en je familie het belangrijkste zijn, in het oog te houden. Met de toevoeging van een videodeurbel aan de slimme beveiligingscameralijn van Blink - inclusief de nieuwe Blink Floodlight Mount – zie je wie er voor je deur staat, kun je een oogje in het zeil houden voor pakketjes en je hele huis beschermen, waar je ook bent."  

Belangrijkste kenmerken 

  • Zelf makkelijk ingesteld: Maak een account aan in de Blink-app, voeg je apparaten toe, selecteer met bedrading of draadloos in de app en volg de overige instructies. 
  • Wees alert op wat belangrijk is: Ga voor draadloos en ontvang deurbelmeldingen en bewegingswaarschuwingen in de Blink-app en met bedrading kan ook je reeds bestaande deurbelsignaal weerklinken. Klanten kunnen ervoor kiezen om gebeurtenissen op te nemen, op te slaan en te delen met een gratis proefversie van het Blink- abonnement, of lokaal op te slaan zonder terugkerende kosten met een Blink Sync Module 2 (verkrijgbaar in 2022) en USB-flashdrive (drive afzonderlijk verkrijgbaar). 
  • Bezoekers zien en spreken: Ontvang waarschuwingen wanneer iemand voor de deur staat, dag en nacht live in 1080p HD met infrarood-nachtzichtvideo, en communiceer via tweeweg-audio. Wanneer geïnstalleerd via bedrading of aangesloten op een Blink Sync Module 2, kan je genieten van on-demand live video en tweerichtingsaudio.
  • Geniet van batterijen met lange levensduur: De Blink Video Doorbell werkt op twee AA-lithiumbatterijen. Wanneer bedraad of gekoppeld met een Sync Module 2, kunnen de meegeleverde batterijen tot twee jaar meegaan. De levensduur van de batterij varieert afhankelijk van de instellingen van het apparaat, het gebruik en omgevingsfactoren.  
  • Je thuis in jouw handen: Met de Blink Video Doorbell kun je bezoekers direct zien, horen en spreken met de Blink-app, ongeacht waar je bent of wat je aan het doen bent. In combinatie met de collectie slimme beveiligingscamera's van Blink creëer je volledige bescherming van je huis, zodat je op de hoogte blijft van wat er binnen en buiten gebeurt.  
  • Weersta de storm: Blink Video Doorbell is gebouwd om ieder seizoen door te komen, zodat het jouw huis beschermt, wat het weer ook brengt.
  • Werkt met Alexa (niet beschikbaar in het Nederlands): Koppel je Blink Video Doorbell met compatibele Echo en Fire-apparaten om je Blink-systeem moeiteloos te bewaken met spraakopdrachten met de Blink Smart Home Skill, en ontvang meldingen wanneer de Blink Video Doorbell wordt ingedrukt en beweging wordt gedetecteerd. Je kunt de Blink Video Doorbell ook koppelen aan een Sync Module 2 of bedraden om live HD-video te streamen, tweerichtingsaudio te gebruiken, routines aan te passen, apparaten in/uit te schakelen en meer. 
 

Nieuwe Blink accessoires 

Naast de deurbel heeft Blink vandaag ook twee nieuwe accessoires aangekondigd die het aanbod van Blink op het gebied van huisbeveiliging nog verder uitbreiden. De nieuwe Blink Floodlight Mount is een met 700 lumen, door beweging geactiveerde LED-verlichting die werkt met Blink Outdoor. De Blink Solar Panel Mount, die ook vandaag werd aangekondigd, zorgt ervoor dat Blink Outdoor non-stop wordt opgeladen door de zon, wat zorgt voor non-stop rust. Deze twee accessoires bieden innovatieve aanpassingsopties zodat je altijd en overal kan zien wat er rondom je huis gebeurt.

Met Blinks collectie slimme beveiligingscamera's en de nieuwe Blink Video Doorbell dekt het productassortiment van Blink elk gebied van het huis af. Dit resulteert in een betaalbare, gebruiksvriendelijke en betrouwbare beveiligingservaring, waarmee je je thuis in eigen hand hebt.

Prijzen en beschikbaarheid 

Blink Video Doorbell kost €59,99 en klanten kunnen zich aanmelden op https://www.amazon.nl/BlinkVideoDoorbell om een bericht te ontvangen wanneer het apparaat beschikbaar is voor verkoop. Klanten kunnen ervoor kiezen om clips op te slaan en te delen in de cloud met de inbegrepen gratis proefversie van het Blink-abonnement. Ten minste 30 dagen voordat de gratis proefperiode afloopt, ontvangen zij een bericht met informatie over hoe zij zich kunnen abonneren.

De Blink Floodlight Mount en Blink Solar Panel Mount kosten elk €39,99. Beide accessoires zullen later dit jaar beschikbaar zijn op Amazon.nl.  

 

Daarnaast zijn de Blink Mini, Indoor en Outdoor slimme beveiligingscamera's onlangs in prijs gedaald: 

Blink Mini: nu vanaf €34,99 

Blink Indoor: nu vanaf €79,99 

Blink Outdoor: nu vanaf €99,99 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie