ACT-meting gaat verder onder de naam Reflact©

Redactie WINMAG Pro

Vanaf 1 mei gaat de Analytical Competence Tool van paraDIGMA groep, beter bekend als de ACT-meting, verder onder de naam Reflact© - Human Development Tool. Reflact© is een unieke en innovatieve tool die op basis van competenties en beelden inzicht verschaft in talenten, kwaliteiten en het potentieel van individuen, teams en complete organisaties. De nieuwe naam weerspiegelt de waarden human development, (zelf)reflectie én actie ondernemen die paraDIGMA groep hoog in het vaandel heeft staan.

Inzicht in natuurlijke talenten en aangeleerde patronen

Reflact© helpt snel tot de kern te komen tijdens gesprekken, natuurlijke talenten in kaart te brengen en ook aangeleerde patronen inzichtelijk te maken die energie kunnen kosten. Het maakt bewust hoe iemand doorgaans reageert in stressvolle situaties en waar dit gedrag zijn oorsprong vindt. Zo helpt de tool om duurzamer gedrag te vertonen. paraDIGMA groep zet de meting al een aantal jaar in in de dagelijkse dienstverlening richting haar klanten, en is sinds augustus 2023 in het bezit van de rechten van deze unieke meting. Dagelijks wordt Reflact© ingezet door meer dan 400 coaches, HR-medewerkers en leidinggevenden door het hele land.

Cis Hageman, directeur myHBMcenter, onderdeel van paraDIGMA groep: “Ik ben erg trots op de rebranding van Reflact©. De nieuwe naam sluit beter aan bij de inhoud van de unieke en innovatieve methode. Daarnaast hebben we de afgelopen maanden ook hard gewerkt aan een vernieuwde visuele identiteit en tone of voice, om de tool overzichtelijker en gebruiksvriendelijker te maken. Inhoudelijk verandert er echter niets. Reflact© is en blijft een unieke methode die een persoonlijke analyse maakt van waar natuurlijke talenten en competenties liggen. Dat geeft mensen de ruimte om bewuste keuzes te maken. Op die manier hopen we zoveel mogelijk mensen in Nederland en daarbuiten te helpen om in hun kracht te gaan leven en werken.”

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie