Acer introduceert Aspire C-desktops, de eerste all-in-one AI-pc's met een Intel Core Ultra-processor

Redactie WINMAG Pro

Acer introduceert twee nieuwe modellen in de Aspire-serie all-in-one pc's, die uitstekende AI-ervaringen bieden voor dagelijks computergebruik en entertainment. Met een indrukwekkend beeldscherm van 23,8-inch of 27-inch, slimme samenwerkingsfuncties en een slank, veelzijdig ontwerp is de Acer Aspire C geschikt voor vele soorten gebruikers, waaronder studenten, hybride werknemers en gezinnen.

Uitzonderlijke prestaties met AI en meer

De nieuwe Acer Aspire C24 (C24-195ES) en Acer Aspire C27 (C27-195ES) zijn voorzien van maximaal een Intel® Core™ Ultra 7-processor 155U met Intel AI Boost en geïntegreerde Intel-graphics, maximaal 32 GB dual-channel DDR5-geheugen en tot 2 TB M.2 PCIe SSD-opslag voor indrukwekkende prestaties en ervaringen.

De gebruiksvriendelijkheid van deze all-in-one computers wordt verder vergroot met productiviteitsfuncties zoals de AI-assistent Copilot, die profiteren van de mogelijkheden van AI om productiviteit te verhogen en creativiteit te stimuleren. Met Intel Unison™ komen meerdere apparaten en besturingssystemen samen als een geïntegreerde ervaring op één scherm. De 1440p QHD-webcams van 5.0 megapixels zijn voorzien van een privacysluiter en ondersteunen Windows Studio-effecten en Acer PurifiedVoice™ met op AI gebaseerde ruisonderdrukkingstechnologie, waarmee ongewenste achtergrondgeluiden worden onderdrukt tijdens online vergaderingen en gesprekken. Gebruikers kunnen tijdens het streamen en internetten genieten van razendsnelle en stabiele verbindingen dankzij Wi-Fi 7. De Bluetooth® LE-audio zorgt daarbij voor multi-streaming van hoogwaardig draadloos geluid via meer audioapparaten.

Opvallende displays en veelzijdige ontwerpen

Acer Aspire C all-in-one pc's worden geleverd met een display van 23,8-inch of 27-inch, dat een FHD IPS-resolutie en smalle zijranden heeft. Dat levert een geweldige scherm-behuizingverhouding op van 95,7% voor het 27-inch model. De beeldschermen zijn bovendien voorzien van Acer Bluelight Shield™ voor minder blauw licht en meer comfort.
De slanke en minimalistische Aspire C-serie is ontworpen voor veelzijdigheid en flexibiliteit. Het wendbare scherm kan kantelen (-5° tot 25°) en draaien (max. 30° naar elke kant) op een ergonomische standaard die in hoogte verstelbaar is tot 120 mm, en kan op meerdere manieren en plaatsen worden bevestigd met behulp van de optionele VESA-montageset. De computer wordt geleverd met de elegante Acer Elite 19 draadloze toetsenbord- en muisset die in elke ruimte en bij elk werkstation past. Op de vier USB-A-poorten, USB-C-poort en HDMI-poort kunnen allerlei apparaten worden aangesloten voor snelle gegevensverzending.

Acer
Acer

Prijzen en beschikbaarheid

De Acer Aspire C27 (C27-195ES) zal vanaf het derde kwartaal verkrijgbaar zijn in de Benelux voor een prijs vanaf EUR 1199, consumentenadviesprijs inclusief btw.

De Acer Aspire C24 (C24-195ES) zal vanaf juni verkrijgbaar zijn in de Benelux voor een prijs vanaf EUR 1099, consumentenadviesprijs inclusief btw.

Exacte specificaties, prijzen en beschikbaarheid variëren per regio. Voor informatie over beschikbaarheid, productspecificaties en prijzen in specifieke markten kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Acer-vestiging via www.acer.com.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie